Bisterbosch makelaardij is een efficiënt ingericht full service NVM makelaarskantoor met een zakelijk eigen kantoor, een druk bezochte etalage, twee goed gekwalificeerde makelaars, vriendelijke frontoffice en een eigen hypotheekafdeling. Kwaliteit van de presentatie en klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel!

Het verkopen van een woning is meer dan een bord in de tuin of een advertentie in de krant en wachten op de juiste kandidaat. Steeds meer spelen Social Media (Facebook, Youtube en twitter), woningmatching en inruil van woningen een rol. Ter ondersteuning van de verschillende verkoopkanalen zoals Funda, Social Media, onze kantooretalagepresentatie en ons sociale netwerk laten we digitale plattegronden maken, de foto's komen van de vakfotograaf en we maken in samenspraak met u een aansprekende aanbiedingstekst.

Ieder onroerend goed heeft zijn specifieke aandachtspunten en eigen prijskaartje. Wij adviseren u over de waarde van de woning met praktijk aan huis (taxatie) en de vraagprijs. Wij presenteren de woning op internet, www.funda.nl en www.bisterbosch.nl, plaatsen de woning met foto's in onze etalage en bieden de woning aan middels het NVM systeem waardoor deze onder de aandacht wordt gebracht van alle NVM kantoren. Twee keer per jaar organiseren wij een woningkijkdag. Met bezichtigingen van andere vergelijkbare woningen en openhuizen dagen hebben we een uitgebreid zoekers bestand opgebouwd welke we actief benaderen.

Tijdens het verkooptraject zullen wij de verkoopstrategie met u blijven evalueren en zo nodig adviseren over aanpassingen van presentatie of vraagprijs.

Daarnaast begeleiden wij de bezichtigingen, naast de digitale brochure verstrekken wij tevens een papieren brochure, na bezichtiging ontvangt de contactpersoon van de verkopende partij een bezichtigingsverslag en na enkele dagen zorgen wij dat we weer een contact moment hebben met de kandidaten. Wij voeren de onderhandelingen en wikkelen de verkoop af met een koopakte en begeleiding tot en met de notaris aan toe. Middels onze eigen hypotheekafdeling zullen wij kandidaat kopers zoveel als mogelijk screenen zodat wij meer zekerheid hebben dat een kandidaat ook daadwerkelijk een goede koper is.