Over ons

Makelaardij en Financieel advies sinds 1968!

055-3553578

50+ jaar
ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring is Bisterbosch een begrip in Apeldoorn en omgeving. Zowel onze makelaars/taxateurs als onze financieel adviseurs werken vanuit een fraai en centraal gelegen pand aan de Jacob Catslaan, waar voorheen de Rabobank was gevestigd. Van aankoop tot verkoop, van taxaties tot pensioenadvies en van hypotheken tot oudedagsvoorziening: u vindt hier letterlijk alles onder één dak. We onderscheiden ons door kwaliteit, service én de filosofie om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan. Loop gerust eens binnen. De koffie staat klaar.

Over Bisterbosch Makelaardij

Bisterbosch Makelaardij is een efficiënt ingericht full service NVM makelaarskantoor met zakelijke eigen kantoorruimtes, een druk bezochte etalage, gekwalificeerde makelaars, vriendelijke frontoffice en een eigen hypotheekafdeling. Kwaliteit van de presentatie en klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel!

Over Bisterbosch Financieel Adviseurs

Bisterbosch Financieel Adviseurs is uw betrouwbare expert als het gaat om financiële zaken. Sinds 1968 bieden wij onze klanten advies en ondersteuning op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken, toekomstvoorzieningen (zoals pensioenen en arbeidsongeschiktheid) en financiële planning. Zowel voor particulieren als bedrijven!

Meer informatie

Het
team

Gerlof Haanraadts

RM/RT makelaar en taxateur
gerlof@bisterbosch.nl

Judith Winterman

Register Makelaar – Register Taxateur
j.winterman@tenhag.nl

Arjan Bakker

Hypotheekadviseur
arjan@bisterbosch.nl

Hein Bisterbosch

Hypotheekadviseur en pensioenadviseur
hein@bisterbosch.nl

Els Verschoor

Binnendienst financieel
els@bisterbosch.nl

Dominique Hop

Stagiaire
info@bisterbosch.nl