Pensioen

Een goed pensioen? Dan moet u nú wat doen!

055-3553578

Een goed
pensioen

Uw pensioendatum lijkt vaak nog ver weg. Maar voor u het weet, is het zo ver. Dan kunt u het maar beter in een vroeg stadium goed geregeld hebben. Zowel voor uzelf als voor uw nabestaanden. De adviseurs van Bisterbosch Financieel zorgen ervoor dat u pensioen goed geregeld wordt en dat u zich later geen zorgen hoeft te maken over uw financiën.

Uitgebreide mogelijkheden

Er is op het gebied van pensioenvoorzieningen heel veel mogelijk. De juiste keuze maken valt niet altijd mee. Onze adviseurs staan u graag bij met het maken van de juiste keuzes. Hierbij nemen we uw persoonlijke situatie mee, maar ook uw wensen en verwachtingen. Iedere situatie is uniek, dus dat geldt ook voor de juiste pensioenproducten. Bisterbosch biedt maatwerk voor elke cliënt! Dat kan bijvoorbeeld door vermogen onder te brengen bij een verzekeringsmaatschappij, maar u kunt ook zelf sparen of beleggen. Of een combinatie van beide…

Door in een vroeg stadium contact met ons op te nemen, kunnen we alle mogelijkheden en onmogelijkheden bespreken en komen we samen tot een optimale pensioenkeuze.