Voor een goed pensioen moet u nu wat doen!

De datum waarop uw laatste werkdag aanbreekt lijkt vaak nog ver weg. Maar voor u het weet is het zover. Dat kan zijn omdat u de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt, omdat u besluit om eerder te stoppen met werken. Of omdat u om wat voor reden dan ook niet meer kunt werken. En dan is het prettig te weten dat u zich over uw financiën geen zorgen hoeft te maken. Dat geldt natuurlijk ook voor uw nabestaanden als u onverwacht iets mocht overkomen.

Ziet u door de bomen het bos nog?

Er is op het gebied van pensioenvoorzieningen nogal wat mogelijk. Het valt dan ook niet mee om de juiste keuze te maken. Want een goed pensioen is maatwerk, waarbij uw persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen een grote rol spelen. Iedere situatie is immers uniek. De beste oplossing voor u dus ook.

Zet nu de juiste stap!

U kunt uw inkomen voor de toekomst onderbrengen bij een verzekeringsmaatschappij. Maar u kunt ook zelf sparen of beleggen om een kapitaal op te bouwen, waaraan u straks een inkomen onttrekt. Of u kiest voor een combinatie van de twee mogelijkheden. Één ding is echter duidelijk: hoe eerder u begint, des te aantrekkelijker het resultaat.

Om tot een goede beslissing te komen is een inventarisatie van wat er nu is en wat er komen moet van groot belang. Overlegt u daarom eens vrijblijvend met de specialist van Bisterbosch Financieel Adviseurs. Daar wordt u altijd wijzer van.