U wilt de laagste hypotheekrente!

Of toch de laagste woonlasten?

De laagste hypotheekrente aanbieden is geen kunst. De laagste woonlasten wel. Daarbij speelt het rentepercentage natuurlijk een rol. Maar ook hoe u wilt aflossen en of u alle risico's wilt verzekeren en tegen welke kosten. En wat dacht u van zaken als pensioen, sparen en beleggen. U ziet, van uw financieel totaalplan is de rente maar één onderdeel. Een belangrijk onderdeel, dat wel.

Het spreekt dus vanzelf dat we u bij Bisterbosch Financieel Advies een lage rente aanbieden. Maar veel belangrijker is dat we uw complete financiële situatie in kaart brengen. En dan blijkt gauw genoeg of 'de allerlaagste rente' wel zo aantrekkelijk is. Want u wilt niet alleen vandaag een voordeeltje. U wilt tien of twintig jaar lang voordelig wonen. Kom langs of bel Bisterbosch Financieel Adviseurs voor een afspraak.

Starters woningmarkt opgelet!

Er zijn meerdere mogelijkheden om als starter op de woningmarkt te begeven. Zo kunnen je ouders je er financieel bij helpen door bijv. borg te staan. Dan is er de Svn Starterslening en Koopsubsidie. De Starterslening is een hypotheek waarbij u over de eerste drie jaren geen rente en aflossing hoeft te betalen. De Koopsubsidie is een maandelijkse belastingvrije bijdrage in de hypotheeklasten, die het aanschaffen van een eigen woning aantrekkelijker kan maken.

Meer over de Svn Starterlening vindt u als u hier klikt

Meer over Koopsubsidie vindt u als u hier klikt

Zo zijn er dus mogelijkheden om als starter wél die woning te kopen. Uiteraard zijn wij bereid uw mogelijkheden te berekenen! Overlegt u daarom eens vrijblijvend met de specialist van Bisterbosch Financieel Adviseurs. Daar wordt u altijd wijzer van.

Als objectief Financieel specialist bieden we u altijd het beste! Hieronder een aantal van de geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen waarmee wij zaken doen.