055-3553578

Een waardebepaling voor uw woning

U wilt uw woning in de verkoop zetten, maar u weet niet waar u moet beginnen. Voor welke makelaar kies ik? Wat wordt de verkoopprijs? Wat kost een makelaar? En is een bord in de tuin al voldoende?

Een hoop vragen waar u tijdens een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling antwoord op krijgt. Iedere makelaar heeft zijn eigen werkwijze en heeft vaak ook eigen klanten die op zoek zijn naar een woning. Vraag ook zeker naar verkoopstrategie die zij hanteren. Graag vertellen wij u meer over de werkwijze van de makelaars bij Bisterbosch Makelaardij in Apeldoorn.

Wanneer u onze makelaar uitnodigt voor een waardebepaling wordt er al vooraf onderzoek gedaan naar uw woning. Onze makelaar probeert inzicht te krijgen van vergelijkbare recent verkochte woningen en het aantal woningzoekers ‘in de markt’ voor uw soort woning.

Tijdens de afspraak bij u thuis zal onze makelaar uw woning zorgvuldig bekijken, zodat hij u goed kan adviseren over de vraagprijs, verkoopstrategie en de verwachte koopsom.

Uiteraard kunt u alle vragen die u heeft stellen aan onze makelaar.

Een waardebepaling is ook een kennismaking met de makelaar. Bisterbosch Makelaardij biedt niet alleen een dienstverlening gebaseerd op prijs, maar ook op kennis, ervaring, goede en persoonlijke communicatie en een uitgebreid zoekersnetwerk.

Bij Bisterbosch Makelaardij wordt gewerkt in een klein team waarbij u altijd iemand te spreken krijgt die uw situatie kent en u direct kan helpen bij vragen.

Een waardebepaling bij Bisterbosch makelaardij is altijd volledig gratis en u zit nergens aan vast.

Ook nieuwsgierig geworden naar de dienstverlening van Bisterbosch Makelaardij en wat wij u allemaal kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 055-3553578
E-mail: info@bisterbosch.nl

Deel dit bericht