055-3553578

Bisterbosch Makelaardij is NVM- makelaar, wat betekend dit voor u?

De NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij met meer dan 120 jaar ervaring. Bij de koop of verkoop van een woning wil je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wanneer je kiest voor Bisterbosch Makelaardij kies je niet voor zomaar een makelaar.

  • Als NVM-makelaar houden wij ons aan de NVM-erecode. Dit zorgt voor een garantie op de kwaliteit van de dienstverlening.
  • Bij de verkoop van je woning wordt dit extra onder de aandacht gebracht via het netwerk van meer dan 3500 NVM- makelaars.
  • Wij helpen met de juiste waardebepaling en adviseren je over de juiste verkoop- en/of biedingsstrategie.
  • Onze makelaars zijn deskundig en hebben vele diploma‚Äôs en certificaten. Ieder jaar volgen zij cursussen om hun kennis op peil te houden.
  • Door deze kennis en ervaring kennen de makelaars van Bisterbosch alle juridische haken en ogen en nemen alle complexe documentatie uit handen en kunnen je volledig ontzorgen.

Bij Bisterbosch Makelaardij kun je terecht voor het volledige aan- of verkoopproces, maar ook waardebepalingen, taxaties en alle vragen die je hebt. Kom gerust langs ons kantoor aan de Jacob Catslaan 1 of bel/mail naar 055-3553578/info@bisterbosch.nl

We staan te trappelen om je te helpen, tot snel!

Deel dit bericht